Oonk Speciaalzaak

 Alles voor uw fiets en baby

Hier vindt u alles voor uw baby

 

Kinderwagens/buggy's


Niets is gezonder dan heerlijk buiten te wandelen, zowel voor moeder als kind. Maar welke kinderwagen past het beste bij u?  Wilt u er mee het bos in? Moet de wagen klein op te vouwen zijn? Welke accessoires heeft u nodig? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en over welke kinderwagen het beste bij uw behoeftes past.

 Op alle kinderwagens geven wij nu maar liefst 20% korting!

          

 

 

 

Babykleding

 

Onze babykleertjes zijn schattig, stoer, fris en kleurrijk. Kom langs en stel uw favoriete setjes samen. Regelmatig hebben we ook leuke aanbiedingen met flinke kortingen!

 

 

 

 

 

 Meubels/Boxen/Kinderstoelen

 

Op onze eerste verdieping vindt u o.a. complete babykamers en kinderstoelen

 

  

Bopita  Happy Baby  Stokke  Geuther

 

 


Bekijk hieronder het filmpje van de nieuwe "Nomi" meegroeistoel:

 

 

 Autostoelen

 

Gezellig op bezoek bij vrienden of familie en natuurlijk gaat uw baby ook met u mee. Maar uiteraard is het wel belangrijk om u kindje veilig te vervoeren. Op onze eerste verdieping vindt u een brede collectie autostoelen, uiteraard uitsluitend van top kwaliteit, want de veiligheid van uw kindje staat voorop.

 

  

 

 Slaapzakken/wikkels

 

Slaapzakken en wikkels zijn ideaal voor baby`s die  moeite hebben om alleen te slapen, veel huilen, bij ongecontroleerde (schrik) bewegingen en bij onrustig slaapgedrag. Slaapzakken zijn makkelijk in het gebruik, zijn veilig, niet te warm en niet te strak.

 

 

 

Beddengoed/Hydrofiel 

 

De leukste dekens, lakens, hydrofiele doeken, matrassen en nog veel meer om de babykamer naar eigen wens compleet te maken.

 


Draagzakken/Draagdoeken

 

Als een baby ter wereld komt, is het al verbonden met de mensen om hem heen. Na de geboorte is jouw nabijheid rustgevend en vertrouwd. Je bewegingen en je ritmische hartslag geven de baby een gevoel van veiligheid. Onze draagzakken zijn een perfectie manier om je baby dichtbij te houden, het geeft een gevoel van veiligheid en warmte.

 

Stokke


Tula

Babylonia

Ergobaby

 

Speelgoed

Wij hebben een gevarieerd aanbod op het gebied van speelgoed. We hebben mooi houten speelgoed van "Little Dutch" en bijvoorbeeld ook mooie producten van "done by deer". Kom langs en bekijk onze mooie versierde schappen, wanden en tafels vol fraaie artikelen.