Oonk Speciaalzaak

 Alles voor uw fiets en baby

 

Hier vindt u onze nieuwe fietsen


Wij zijn o.a. dealer van de volgende merken:

Goede kwaliteit & service is waar wij voor staan

Wij garanderen dat elke fiets die bij ons verkocht wordt, met uiterste precisie is afgesteld. We willen dat u helemaal tevreden bent als u de eerste meters fietst op nieuwe tweewieler. Afstelling van o.a. stuurpositie, kettingspanning, remkracht en versnellingen is daarbij erg belangrijk. Wij zien u ook graag terug bij de eerste gratis servicebeurt om uw tweewieler geheel na te zien. Bij Oonk speciaalzaak is uw fiets in goede handen voor onderhoud. We hebben ervaren werknemers die met passie werken in een goed uitgeruste werkplaats en u graag te woord staan. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken met goede gereedschappen.


 Hoeveel kilometers kan ik fietsen met mijn E-bike?

 

Algemene informatie voor het kopen van een elektrische fiets

 

 Hoe werkt een elektrische 

fiets eigenlijk?
Grenoble C7 HMB Elite wint de desgin award!

Gazelle is bij de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde iF Design Awards in de prijzen gevallen. De Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite won de prestigieuze designonderscheiding in de categorie ‘Product’.
 

 


 

 


Onderhoud


Een fiets houdt u lang mooi door hem goed te onderhouden.Om maximaal van uw fiets te kunnen blijven genieten is het raadzaam om na de eerste servicebeurt minstens eens  a twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij dit reguliere onderhoud worden alle onderdelen nagelopen en waar nodig bij- en/of afgesteld. Dit komt de levensduur van je fiets ten goede. 


Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan wordt dit eerst met de klant overlegd. 
Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk. In veel gevallen is de reparatie dezelfde dag nog klaar, maar om teleurstelling te voorkomen wordt er een telefoonnummer gevraagd waar wij op kunnen bellen als u de fiets kunt komen ophalen.

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij ons kunt u ook terecht voor diverse onderhoudsmiddelen voor uw tweewieler.Leenfiets
In veel gevallen kunt u bij ons (kosteloos) een leenfiets krijgen in de tijd dat uw fiets gerepareerd wordt. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. 


Tips voor het gebruik van een E-bike:

  • Zorg dat de accu niet helemaal leeg raakt. Laad hem op voordat de motorondersteuning uitvalt.
  • De bandenspanning is belangrijk. Een hogere weerstand heeft negatieve invloed op de actieradius.
  • Als je tijdens het fietsen efficiënt schakelt, dus op tijd en regelmatig, dan heeft dit een positieve invloed op de actieradius. Zorg ervoor dat je een lichte versnelling rijdt en altijd naar de lichtste versnelling schakelt bij stilstand. 
  • Zet de fiets nooit weg met een lege accu en gebruik hem regelmatig.
  • Bewaar de accu op een koele plaats als je de fiets langere tijd niet gebruikt.
  • Laad de accu nooit op in de vrieskou. Neem hem mee naar binnen en laad op bij kamertemperatuur.
  • Stal de fiets het liefst op een plaats die in de winter niet te koud wordt en in de zomer niet te heet.
  • Zorg dat de accu voor vertrek helemaal vol is.

E-mailen
Bellen
Map