Oonk Speciaalzaak

 Alles voor uw fiets en baby

100 jaar Oonk Speciaalzaak


Oonk Speciaalzaak in Winterswijk ontvangt predicaat Hofleverancier

WINTERSWIJK – Oonk Rijwiel- en Babyspeciaalzaak aan de Misterstraat in Winterswijk mag zich voortaan Hofleverancier noemen. Burgemeester Joris Bengevoord overhandigde de oorkonde zondag 21 juli 2019 aan de eigenaren Gé en Wilma Oonk.
Welkom bij Oonk speciaalzaak

Oonk Speciaalzaak in Winterswijk is uw specialist op gebied van rijwiel- en babyartikelen. In onze Babyspeciaalzaak vindt u alles voor uw kleine wondertje. Of het nu gaat om kleding, kinderwagens, kinderkamers of andere babyartikelen, bij Oonk speciaalzaak bent u aan het juiste adres.

 

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

 

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

   E-mailen
Bellen
Map