Oonk Speciaalzaak

 Alles voor uw fiets en baby

 

Hier vindt u alles voor uw baby


Kinderwagens/buggy's


Niets is gezonder dan heerlijk buiten te wandelen, zowel voor moeder als kind. Maar welke kinderwagen past het beste bij u?  Wilt u er mee het bos in? Moet de wagen klein op te vouwen zijn? Welke accessoires heeft u nodig? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en over welke kinderwagen het beste bij uw behoeftes past. Alle kinderwagens altijd met extra veel korting!

 


       

   

   

   

  Babykleding

   

  Onze babykleertjes zijn schattig, stoer, fris en kleurrijk. Kom langs en stel uw favoriete setjes samen. Regelmatig hebben we ook leuke aanbiedingen met flinke kortingen!


   

   

   

   

   

   Meubels/Boxen/Kinderstoelen

   

  Op onze eerste verdieping vindt u o.a. complete babykamers en kinderstoelen   

      

  Bopita  Happy Baby  Stokke  Geuther

   

   


  Bekijk hieronder het filmpje van de "Nomi" meegroeistoel:

   

   

   Autostoelen

   

  Gezellig op bezoek bij vrienden of familie en natuurlijk gaat uw baby ook met u mee. Maar uiteraard is het wel belangrijk om u kindje veilig te vervoeren. Op onze eerste verdieping vindt u een brede collectie autostoelen, uiteraard uitsluitend van top kwaliteit, want de veiligheid van uw kindje staat voorop.

   

    

   

   Slaapzakken/wikkels

   

  Slaapzakken en wikkels zijn ideaal voor baby`s die  moeite hebben om alleen te slapen, veel huilen, bij ongecontroleerde (schrik) bewegingen en bij onrustig slaapgedrag. Slaapzakken zijn makkelijk in het gebruik, zijn veilig, niet te warm en niet te strak.

      

   

   

  Beddengoed/Hydrofiel 

   

  De leukste dekens, lakens, hydrofiele doeken, matrassen en nog veel meer om de babykamer naar eigen wens compleet te maken.

   


  Draagzakken/Draagdoeken

   

  Als een baby ter wereld komt, is het al verbonden met de mensen om hem heen. Na de geboorte is jouw nabijheid rustgevend en vertrouwd. Je bewegingen en je ritmische hartslag geven de baby een gevoel van veiligheid. Onze draagzakken zijn een perfectie manier om je baby dichtbij te houden, het geeft een gevoel van veiligheid en warmte.

   

  Stokke


  Tula

  Babylonia

  Ergobaby

   

  Speelgoed

  Wij hebben een gevarieerd aanbod op het gebied van speelgoed. We hebben mooi houten speelgoed van "Little Dutch" en bijvoorbeeld ook mooie producten van "done by deer". Kom langs en bekijk onze mooie versierde schappen, wanden en tafels vol fraaie artikelen.

  E-mailen
  Bellen
  Map