Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

 KOM LANGS EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE OPRUIMINGSVERKOOP!

Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 

Nieuws


Terug naar overzicht

19-05-2023

VACATURE STAGIAIR WEBSHOP

VACATURE STAGIAIR WEBSHOP

Studenten MBO/HBO marketing, communicatie, commerciële economie, e-commerce of retail / detailhandel opgelet! Wij zoeken een stagiair die zich bezig wil houden met onze webshop voor babyartikelen. Bekijk snel de vacaturetekst voor deze leuke en afwisselende stage en reageer.

 2023 vacature stagiair marketing Oonk Speciaalzaak.pdf


Terug naar overzicht


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map