Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby


Unigarant Fietsverzekering

Even boodschappen doen of toch liever een lange tocht door de bossen? Waar u uw fiets ook voor gebruikt, met de Unigarant Fietsverzekering is uw fiets overal ter wereld goed verzekerd.


Voordelen

 • Wordt uw fiets binnen drie jaar gestolen? Dan wordt uw fiets vergoed
 • U heeft geen eigen risico bij diefstal
 • U kiest zelf hoe u de premie wilt betalen, per jaar of per maand (vanaf € 4,40)
 • Goed verzekerd voor een lage bijdrage

 

Kies uit twee soorten basisdekkingen
Met de fietsverzekering van Unigarant kunt u uw fiets verzekeren tegen diefstal of tegen beschadiging. Maar u kunt ook beide dekkingen afsluiten. Kies wat bij u past:

 • Diefstal
  De naam zegt het al, u bent volledig verzekerd bij diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen? Dan wordt het bedrag vergoed dat u voor uw fiets heeft betaald. Dat noemen wij de 
  aanschafwaarde. Let op: uw fiets moet een slot hebben dat goedgekeurd is door ART (met twee sterren). U bent niet verzekerd voor schade door een aanrijding, val of vandalisme.
 • Beschadiging
  Wanneer uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of door een aanrijding, dan vergoedt Unigarant de schade. Is uw fiets in de eerste drie jaar total loss door vandalisme of een aanrijding? Dan wordt de aanschafwaarde vergoed.
  Het kan zijn dat u een eigen risico heeft wanneer u schade heeft. Dit hangt af van het soort fiets dat u heeft en/of de fiets total loss is.

Bij aankoop van een fiets kunnen wij u uiteraard helpen om een passende fietsverzekering voor u af te sluiten. U bekijkt trots uw gloednieuwe tweewieler en wij vullen ondertussen het verzekeringsformulier voor u in. Als u de winkel uit fietst is de fiets al verzekerd, wel zo makkelijk!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map