Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

Klik op onderstaande banner om naar onze webshop voor babyartikelen te gaanAutostoelen

Gezellig op bezoek bij vrienden of familie en natuurlijk gaat uw baby ook met u mee. Maar uiteraard is het wel belangrijk om u kindje veilig te vervoeren. Op onze eerste verdieping vindt u een brede collectie autostoelen, uiteraard uitsluitend van topkwaliteit, want de veiligheid van uw kindje staat voorop. Of bekijk het gehele assortiment Autostoelen in onze nieuwe webshop.

Bekijk al onze autostoelen in onze nieuwe webshop.Autostoel accessoires

Bekijk al onze autostoel-accessoires in onze nieuwe webshop.Buggy's

Bekijk al onze buggy's in onze nieuwe webshop.

 Campingbedjes

Bekijk al onze campingbedjes in onze nieuwe webshop.
Draagdoeken/zakken

Als een baby ter wereld komt, is het al verbonden met de mensen om hem heen. Na de geboorte is jouw nabijheid rustgevend en vertrouwd. Je bewegingen en je ritmische hartslag geven de baby een gevoel van veiligheid. Onze draagzakken zijn een perfectie manier om je baby dichtbij te houden, het geeft een gevoel van veiligheid en warmte.
Kinderwagens

Niets is gezonder dan heerlijk buiten te wandelen, zowel voor moeder als kind. Maar welke kinderwagen past het beste bij u?  Wilt u er mee het bos in? Moet de wagen klein op te vouwen zijn? Welke accessoires heeft u nodig? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en over welke kinderwagen het beste bij uw behoeftes past. Alle kinderwagens altijd met extra veel korting!

 

Bekijk al onze kinderwagens in onze nieuwe webshop.
Kinderwagen accessoires


Heerlijk warme wanten voor tijdens het wandelen met de kinderwagen.

  • wanten Dooky 1
  • wanten Dooky 2


Bekijk al onze kinderwagen-accessoires in onze nieuwe webshop.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map