Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

Wie zijn wij?

Oonk Speciaalzaak is al 100 jaar een echt familiebedrijf dat gevestigd is in het centrum van Winterswijk. Met trots verkopen wij onze mooie producten en proberen we een zo goed mogelijke service te verlenen. Dan kunt u denken aan garantie op producten, gratis servicebeurten voor nieuwe tweewielers en eerlijk advies. 

Oonk Speciaalzaak in Winterswijk is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om advies en service voor uw  tweewieler. Graag adviseren we u, of het nu gaat om een sportieve stadsfiets of een elegante elektrische fiets met trapondersteuning. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment fietsen voor alle doeleinden. Graag nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen in onze moderne showroom. Ons vakkundige personeel staat u graag te woord en geeft u goed advies. 

In onze Babyspeciaalzaak vindt u alles voor uw kleine wondertje. Graag adviseren we u over de nieuwste ontwikkelingen en producten om uw baby’s eerste levensjaren zo voorspoedig en veilig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is een baby krijgen een hele spannende, maar vooral mooie en bijzondere ervaring.

Het brengt echter ook de nodige veranderingen met zich mee en u heeft in één keer van alles nodig. Het kindje krijgt een eigen kamertje, voor vervoer heeft u een kinderwagen en autostoel nodig en wat dacht u van babykleding en een drinkfles? In onze Babyspeciaalzaak adviseren we u graag over alles wat u nodig heeft voor uw baby.


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map