Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

 KOM LANGS EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE OPRUIMINGSVERKOOP!

Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-07-2019

Oonk Speciaalzaak ontvangt predicaat Hofleverancier

Oonk Rijwiel- en Babyspeciaalzaak mag zich voortaan Hofleverancier noemen. Burgemeester Joris Bengevoord overhandigde de oorkonde zondag 21 juli aan de eigenaren Gé en Wilma Oonk.

Oonk Speciaalzaak vierde vorig jaar zijn honderdjarig bestaan. Vanwege dit jubileum heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander besloten het familiebedrijf het predicaat Hofleverancier toe te kennen. Het bedrijf krijgt hiermee het recht om het Koninklijk Wapen en de titel 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' te voeren.

Oonk Speciaalzaak
Oonk Speciaalzaak is op 27 mei 1919 opgericht. In dat jaar begon de grootvader van de huidige eigenaar met de verkoop van enkele fietsen en kinderwagens in zijn voorkamer. In de jaren daarna is de zaak diverse malen verhuisd en verbouwd. Sinds 1970 is de familie Oonk eigenaar van het huidige pand aan de Misterstraat 47. In december 2016 is de fietsenwerkplaats grondig verbouwd. Daarna is de babyafdeling compleet vernieuwd. De herinrichting van de winkel viel mooi samen met de viering van het honderdjarig jubileum. Op 13 april 2018 is de winkel feestelijk heropend.

Predicaat Hofleverancier
Op dit moment mogen zo’n 450 Nederlandse bedrijven zich Hofleverancier noemen. De koning kan dit recht toekennen aan kleine en middelgrote bedrijven die minimaal honderd jaar bestaan, een uitstekende reputatie in de regio hebben en zich onderscheiden door een uitzonderlijk goede dienstverlening.Terug naar overzicht


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map