Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

 KOM LANGS EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE OPRUIMINGSVERKOOP!

Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 

Nieuws


Terug naar overzicht

06-01-2023

Vacature online marketeer babyafdeling

Wij zoeken per direct een online marketeer die zich 8 uur per week wil bezighouden met onze webshop in babyartikelen. Doordat de webshop recent gestart is en we in een klein team werken is er veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Omdat het een nieuwe functie betreft is er ruimte voor uitbreiding van het aantal uren bij succes. Bekijk snel de vacaturetekst voor meer informatie.

 vacature online marketeer Oonk Speciaalzaak jan23.pdf


Terug naar overzicht


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map