Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby

 KOM LANGS EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE OPRUIMINGSVERKOOP!

Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-12-2023

Vacature: verkoopleider & chef werkplaats

In deze leuke en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van fietsen en daarnaast geef je leiding aan de werkplaats. Als verantwoordelijke voor de verkoop van fietsen en bijbehorende onderdelen en accessoires houd je je ook bezig met de samenstelling van het assortiment en de presentatie van de producten in de winkel. Kortom een veelzijdige functie in onze mooie showroom en moderne werkplaats in het gezellige centrum van Winterswijk. Bekijk snel de vacaturetekst voor meer informatie.

 vacature Verkoopleider fietsen - Chef werkplaats - Oonk Speciaalzaak.pdf


Terug naar overzicht


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map