Oonk Speciaalzaak
 
 Alles voor uw fiets en baby


Vanaf nu is de winkel weer geopend! Wij heten u van harte welkom!

 Coronamaatregelen

Liever thuis blijven in deze periode? Dan verwijzen wij u graag door naar onze webshop voor onze babyartikelen. Klik op onderstaand logo:


Werkplaats

 Onze werkplaats is wel geopend op de normale openingstijden. Houd bij binnenkomst rekening met de geldende Coronamaatregelen.

 


 

Pakketdienst

 
U kunt nog steeds bij ons terecht voor het afgeven of ophalen van uw DPD- of Mondial Relay-pakketten. Wij verwelkomen u via onze werkplaats-ingang. Vanaf maandagochtend 9:00 uur kunt u bij ons terecht. Houd bij het afgeven of ophalen van pakketten de coronamaatregelen in acht s.v.p.


Welkom bij Oonk speciaalzaak

In onze Rijwielspeciaalzaak zijn wij u met veel kennis en kunde graag van dienst als het gaat om uw tweewieler. Of het nu gaat om sportieve fietsen, elektrische fietsen, fietsverhuur, reparaties, kinderzitjes, fietsdragers of andere rijwielartikelen, bij Oonk Speciaalzaak bent u aan het juiste adres. 

In dit zelfde pand heten wij u ook van harte welkom in onze Babyspeciaalzaak. Wij hebben een breed assortiment van babyartikelen en we geven graag advies bij uw aankoop.

Onze Rijwiel- en babyspeciaalzaak vindt u onder één dak aan de Misterstraat 47 in het centrum van Winterswijk. Daar zijn wij u graag met raad en daad van dienst of neemt u contact met ons op via de telefoon (0543-512519) of E-mail: info@oonkspeciaalzaak.nl 

 

We begroeten u graag in onze winkel!

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map